Türkiye Cumhuriyeti (TC) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Girne’de düzenlenecek Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Medya Buluşmasının açılış oturumuna katılmak üzere bu akşamüzeri KKTC’ye geliyor. Çavuşoğlu, devlet ve hükümet yetkilileriyle de görüşecek.
Enformasyon Dairesi’nden verilen bilgiye göre, konuk bakan onuruna bu akşam yemek verilecek. Başbakan Tufan Erhürman’ın ev sahipliğinde verilecek bu akşamki yemeğe Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay da katılacak.
Çavuşoğlu, yarın Acapulco Hotel’de gerçekleştirilecek Küresel Gazeteciler Konseyi Medya Buluşmasının açılış oturumuna katılacak. Oturum, 09.30-10.45 saatleri arasında olacak.
Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile de görüşecek. Akıncı, Çavuşoğlu’nu saat 16.30’da Cumhurbaşkanlığı’nda kabul edecek.
ÇAVUŞOĞLU KKTC’YE GELİYOR
Enformasyon Dairesi’nden verilen bilgiye göre, konuk bakan onuruna bu akşam yemek verilecek. Başbakan Tufan Erhürman’ın ev sahipliğinde verilecek bu akşamki yemeğe Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay da katılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Maliye Bakanlığı ile Kamu-İş arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
- Erhürman: Kıbrıslı Türklerin görünmez kılınmaya çalışılması, ortaya konulan çabalara zarar veriyor
- Merkez Bankası açıkladı: Bankacılık sektörü öz kaynakları yüzde 60,92 arttı
- İçişleri Bakanı Oğuz, Türkiye Emniyet Genel Müdürü Fidan’ı kabul etti: KKTC, güvenli bir ülkedir
- Tarihi güçteki "Süper El Nino" ABD'de kış dengelerini değiştirecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.