“ÇALIŞMALARA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”
“Ülkemizin seferber olan tüm birimleri gibi, Başkanlığımız da ihtiyaç duyulması halinde, tüm imkânlarıyla, çalışmalara destek vermeye, vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için katkı koymaya hazırdır” diyen Atalay, oluşan mağduriyetlerin giderilmesi ve zor günlerde toplumsal dayanışmanın öneminin Cuma Hutbesi’nde de cemaatin dikkatine getirileceğini belirtti.
Atalay açıklamasını şöyle sonlandırdı:
“Hepimizi derin üzüntüye boğan ve yaşanan felakette hayatlarını kaybeden genç kardeşlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim.
Rabbim ülkemizi ve halkımızı her türlü felaketten korusun.”
ÇALIŞMALARA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
Din İşleri Başkanı Talip Atalay, ülkede meydana gelen sel felaketi ve yaşanan can kayıpları konusunda açıklama yaptı. “Ülke genelinde meydana gelen su baskınları ve çok sayıda vatandaşımızın mağdur olması şahsımda ve camiamda büyük üzüntüye neden olmuştur” diyen Atalay, oluşan sele kapılan 3 gencin hayatını kaybetmesinin, bir kişinin de akıbetinin henüz bilinmiyor olmasının üzüntülerini kat kat artırdığını söyledi. Atalay “Kayıp gencimizin sağ salim bulunması için dua ediyoruz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı: Salı gününe kadar etkili olacak
- Erhürman: Müzakere olsun diye müzakere değil, çözüm olsun diye müzakere istiyorum!
- Elon Musk'ın yapay zekası Grok, 11 günde 3 milyondan fazla cinsel içerikli görüntü üretti
- KKTC U20 Milli Takımı’ndan Türkiye Salon Şampiyonası’nda tarihi başarı: İki atlet kürsüde!
- Üstel: Bu gençlere silahı temin eden Rum tarafıdır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.