Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP-YG) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Mardin'de “Bağımlılık ve Yaşam Becerileri” konferansı verdi.
Partiden verilen bilgiye göre, Genel Başkan ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çakıcı, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Beykent Üniversitesi işbirliğinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Günleri çerçevesinde Mardin Yay Grand Otel’de öğretmenlere yönelik düzenlenen konferansa katıldı.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Beykent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Sarı ile birlikte yaklaşık 500 kişinin izlediği konferansta Çakıcı, “Bağımlılık ve Yaşam Becerileri” üzerine konuştu.
ÇAKICI, MARDİN’DE “BAĞIMLILIK VE YAŞAM BECERİLERİ” KONFERANSI VERDİ
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP-YG) Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, Mardin'de “Bağımlılık ve Yaşam Becerileri” konferansı verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Meslek liselerine başvurular 17 Haziran’da başlıyor!
- Dünya Kupası'nda Ebola alarmı: Milyonlarca taraftar virüsü yayabilir
- Gençlerin yaklaşık beşte biri psikolojik destek için yapay zekâ robotlarını kullanıyor
- Dünyanın ilk nükleer atık mezarlığı açılıyor
- Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'nden "Ebola"ya karşı yeni önlemler: Numuneler Türkiye’ye gönderilecek
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.