Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, akademik ve idari personelinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği “Biz” adlı fotoğraf sergisinden elde edilen gelirin, Çağlayan Çocuk Yuvası çocuklarının ihtiyaçlarının karşılanması için kullanıldığı belirtildi.
YDÜ Basın ve Halkla Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve fotoğraf, fotokolaj ve illüstrasyon tekniklerinin kullanıldığı toplam 60 adet fotoğrafın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi Çağlayan Çocuk Yuvası’ndaki çocuklar için satışa sunulduğu ifade edildi.
Sergide yer alan fotoğrafların online satışının da özel olarak tasarlanan web sayfasından yapıldığı belirtilen açıklamada, serginin remi web sayfasından (www.bizfotografsergisi.com) satışta bulunan fotoğraflardan satın alınarak destekte bulunulabileceği kaydedildi.
'BİZ' ADLI FOTOĞRAF SERGİSİNİN GELİRİ ÇAĞLAYAN ÇOCUK YUVASI’NDAKİ ÇOCUKLARA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor"
- Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi
- Trafik denetimlerinde 405 sürücü rapor edildi, 33 araç trafikten men edildi
- Fikri Ataoğlu, Cevdet Yılmaz'ın 10 Temmuz'da KKTC'ye geleceğini açıkladı
- Türk Kara Kuvvetleri’nin 2 bin 35’inci yılı törenle kutlandı: Her dönem maharetiyle dikkat çekti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.