Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, eş zamanlı olarak birden fazla bölgede gerçekleştirilen denetimlerde usulsüzlük tespit edilen araçlar hakkında cezai işlem uygulandığı kaydedildi.
Buna ek olarak cezai durum tespit edilen bu araçların ilgili işletme izinlerinin iptali için çalışma başlatıldığı belirtilen açıklamada, bakanlığın kaçak ve korsan taşımacılık ile mücadele kararlılığı çerçevesinde ada genelindeki denetim faaliyetlerini artırarak devam edeceği ifade edildi.
Denetimlerde tespit edilecek kaçak ve korsan taşımacılara yönelik cezai işlemlerin eksiksiz bir şekilde ve yasaların elverdiği en üst cezanın uygulanmaya devam edeceği vurgulandı.
BAYINDIRLIK VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI İLE POLİS İŞBİRLİĞİNDE, KAÇAK VE KORSAN TAŞIMACILIK DENETİMİ YAPILDI.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Trafik Dairesi ile Polis Genel Müdürlüğü işbirliğinde hafta sonu ada genelinde kaçak ve korsan taşımacılık denetimi ile kiralık araç denetimleri yapıldığı bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hakan Fidan: İran nükleer dosya üzerinde yeniden müzakereye hazır
- Üstel: En yüksek engelli maaşı 62 bin 292 TL’ye, en düşük engelli maaşı ise 31 bin 146 TL’ye yükseltildi
- Meteoroloji Dairesi: Hava yarından itibaren dört gün yağmurlu olacak
- Rum Savunma Bakanı: Dönem başkanlığında ana önceliğimiz savunma-güvenlik alanında deniz güvenliği
- Arıklı: Kiralık araç sektörünün sorunlarına kayıtsız kalamayız
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.