tatar
Ankara
12 Ekim, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.85
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5404.5
  • BIST
    10.72
  • BTC
    111820.50$

Başbakan Yıldırım: Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil..

Başbakan Yıldırım: Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil..
Başbakan Yıldırım, Türkiye ekonomisinin 7,4'lük 2017 büyüme oranı ile ilgili, "Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil. Bunun böyle olacağını aylar önce gelişmelerden görmüştük." dedi.

SARAYBOSNA

Başbakan Binali YıldırımSaraybosna'da Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

"Balkanların istikrarı ve güvenliği, aslında Avrupa'nın güvenliği demektir, Ortadoğunun güvenliği demektir." diyen Yıldırım, 'Bu bakımdan buradaki barışın, buradaki istikrarın bozulmaması için bütün bölge ülkelerine büyük sorumluluk düştüğünü biliyoruz. Bu çerçevede biz, Bosna Hersek başta olmak üzere diğer bütün ülkelerle dostane ilişkilerimizi geliştirmenin gayreti içerisindeyiz." şeklinde konuştu. 

Başbakan Yıldırım, Türkiye ekonomisinin 7,4'lük 2017 büyüme oranı ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları kaydetti:

"Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil. Bunun böyle olacağını aylar önce gelişmelerden görmüştük. Türkiye 2018 yılı için de sürdürülebilir, istikrarlı ve orta vadeli planda hedeflediği büyüme oranını tutturmak için gerekli projelerini yapmıştır."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!