Başbakan Ersin Tatar, Malazgirt Zaferi’nin 948’inci yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Muş’a gitti.
Dün gittiği Konya’da temas ve incelemelerde bulunan “Kıbrıs Meselesi ve Doğu Akdeniz’de Neler Oluyor” konulu konferans veren Başbakan Tatar, bu sabah geçtiği Muş’ta, Ahlat’ta ve Malazgirt’te anma etkinliklerine katılacak.
Okçular Vakfı’nın davetlisi olan Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Muş’ta gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi’nin 948’inci yıldönümü etkinliklerinin konukları arasında yer alacak.
Tatar ve beraberindeki heyet, özel charter uçuşla bu akşam KKTC’ye dönecek. Tatar’ın saat 20.00 civarında ülkede olması bekleniyor.
BAŞBAKAN TATAR MUŞ’TA…
Başbakan Ersin Tatar, Malazgirt Zaferi’nin 948’inci yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Muş’a gitti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KTAMS, yarın Vakıflar Bankası önünde basın açıklaması yapacak
- Fuego Yanardağı'nın faaliyete geçtiği Guatemala'da tahliye emirleri verildi
- Girne'de harnup toplama sezonu 17 Ağustos'ta başlıyor
- Cumhurbaşkanı Erhürman: Kadına yönelik şiddet medeniyet kaybıdır!
- Venezuela'daki depremlerde can kaybı 6 bini geçti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.