Başbakan Tufan Erhürman, üç gazetecinin bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde bir zanlı yakınının saldırısına uğramasını esefle kınadığını açıkladı.
Erhürman, gazetecilerle görüştüğünü ve durumlarının iyi olduğunu; polisin de gerekli müdahaleyi yaptığını memnuniyetle öğrendiğini kaydetti.
Başbakan Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıbrıs Postası muhabiri Nadire Bahadi, Kıbrıs Medya Grubu muhabiri Sedef Boşnak ve serbest çalışan gazeteci Gamze Pir Baykur'a bir zanlı yakını tarafından yapılan saldırıyı esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı.
Erhürman, üç gazeteciye geçmiş olsun dileklerini de iletti.
BAŞBAKAN ERHÜRMAN, ÜÇ GAZETECİNİN SALDIRIYA UĞRAMASINI KINADI..
Başbakan Tufan Erhürman, üç gazetecinin bugün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde bir zanlı yakınının saldırısına uğramasını esefle kınadığını açıkladı. Erhürman, gazetecilerle görüştüğünü ve durumlarının iyi olduğunu; polisin de gerekli müdahaleyi yaptığını memnuniyetle öğrendiğini kaydetti. Başbakan Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıbrıs Postası muhabiri Nadire Bahadi, Kıbrıs Medya Grubu muhabiri Sedef Boşnak ve serbest çalışan gazeteci Gamze Pir Baykur'a bir zanlı yakını tarafından yapılan saldırıyı esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı. Erhürman, üç gazeteciye geçmiş olsun dileklerini de iletti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KTEZO: Öğrenci taşımacılığında sorumluluklar belirlenmeden yola çıkılamaz
- Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu
- Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak”
- Hristodulidis: Guterres ile Holguin Kıbrıs sorununu görüştü; sonuç alınabilmesi için hazırlıklar sürüyor
- Ayşegül Baybars: Hükümet politikaları, kadın cinayetleri koşullarını yaratıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.