Bağımsızlık Yolu’ndan yapılan yazılı açıklamada, mahkemenin, davacıların hiçbir ücret ve/veya giriş ücreti ödemeden plaja girmekte serbest oldukları hususunda emir ve hüküm verdiği belirtildi.
Açıklamada, anayasal haklarını kullanarak, arkadaşları ve aileleri ile denize giden ve Cratos Otel yetkilileri tarafından plaja girişlerine izin verilmeyen Nazen Şansal ve Yusuf Özgü Sertel’in aynı gün polise şikayette bulunduğu ve ardından da dava açtığı hatırlatıldı.
BAĞIMSIZLIK YOLU, PLAJ DAVASININ SONUÇLANDIĞINI DUYURDU.
Bağımsızlık Yolu, 2015 yılında plaja girişte para talep edildiği gerekçesiyle Cratos Otel aleyhine açılan davanın sonuçlandığını açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sunat Atun: Zorunlu emeklilik yaşı değişmiyor, tercih esas olacak
- Ertuğruloğlu: Erhürman’ın Kıbrıs konusunda izlediği politika, devletin resmî çizgisiyle bağdaşmıyor
- Trump “Küba’yı alacağıma inanıyorum, onunla ne istersem yapabilirim”
- Ada hedeflerine Bulgaristan’da hazırlanacak!
- İran meydan okudu “Savaşı siz başlattınız, biz bitireceğiz”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.