Bağımsızlık Yolu, Gazimağusa, Güzelyurt, Lefkoşa ve Girne’de “Eylem Hakkı” konulu seminer düzenliyor.
Örgüt’ten yapılan açıklamaya göre, seminerlerde Bağımsızlık Yolu Genel Sekreteri Münür Rahvancıoğlu ve Bağımsızlık Yolu Hukuk Komite Sorumlusu Aziz Güven, Anayasa’dan kaynaklanan eylem ve gösteri hakları hakkında konuşma yapacak.
Seminer, Gazimağusa’da 10 Ocak Çarşamba, Mağusa Khora Kitap Cafe’de; Güzelyurt’ta 16 Ocak Salı GÜKAD’da; Lefkoşa’da 17 Ocak Çarşamba Baraka Kültür Merkezi’nde; Girne’de ise 25 Ocak Perşembe Leymosun Kültür Evi’nde, saat 19:00’da başlayacak.
Mağusa, Girne ve Güzelyurt’ta seminerler Bağımsızlık Yolu tarafından, Lefkoşa’daki ise Bağımsızlık Yolu ve Baraka Kültür Merkezi işbirliğinde düzenleniyor.
BAĞIMSIZLIK YOLU “EYLEM HAKKI” KONULU SEMİNERLER DÜZENLİYOR

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ABD Merkezi Kuvvetler Komutanı: ABD askeri Gazze toprağına ayak basmayacak
- Ateşkesin ikinci günü: Gazze'ye dönüş devam ediyor
- Dürümcü Baba’nın sahibi Coşkun Kısa hayatını kaybetti
- Trafik denetimlerinde bin 983 sürücü kontrol edildi: 40 araç trafikten men, 2 sürücü tutuklandı
- Tufan Erhürman: Kıbrıs-Türkiye-Yunanistan’ın barış iklimi tüm bölgeye nefes aldırır
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.