Tanıtma ve Pazarlama Dairesi’nin düzenlediği 34. Dönem Turist Rehberlik Kursu’na devam eden 37 kişilik grup, eğitim ve gezilerin bitmesi dolayısıyla Güzelyurt Doğa ve Arkeoloji Müzesi’nin avlusuna zeytin ağacı dikti.
Daireden yapılan açıklamaya göre, grup adına açıklama yapan Taner Polat, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin lokomotif sektörü olan turizmde bizler adamıza gelecek olan turistlere ayna tutan kişiler olacağız. Rehberler ülkesini seven ve onun için uğraş sarf eden kişiler olmalıdırlar. Bizlerde bu vesileyle doğamıza bir anı zeytin ağacı dikerek katkı sağlamak istedik” dedi.
Turizmin yeni elçileri olarak göreve hazırlanan grup, iki buçuk aylık eğitim ve gezi programlarını tamamlamış bulunuyorlar. 37 kişilik grup, staj süresinden sonra gerçekleştirilecek sınavların ardından kokart almaya hak kazanacak.
ARKEOLOJİ MÜZESİ’NİN AVLUSUNA ZEYTİN AĞACI...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- GSI krizi yine gündemde: Ya Atina uygulanması riskini alacak alacak ya da proje terk edilecek!
- Burak Maviş: Bu adada barış, eğitimle mümkündür
- Güney Kıbrıs’ın ABD Vize Muafiyet Programı’na girişi “çekmeceye kaldırıldı”
- Arif Salih Kırdağ: Kıbrıs sorununu 6 ay ile en geç 2 yıl içinde çözeceğim
- Ersin Tatar: Atak Diplomasi vizyonuyla çok daha güçlü bir KKTC hedefliyorum
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.