tatar
Ankara
10 Ekim, 2025, Cuma
  • DOLAR
    41.82
  • EURO
    48.38
  • ALTIN
    5346.0
  • BIST
    10.727
  • BTC
    121572.33$

AKDOĞAN HALK KÜTÜPHANESİ PERSONELİ ÇOCUKLARA KİTAP SEVGİSİ AŞILADI

AKDOĞAN HALK KÜTÜPHANESİ PERSONELİ ÇOCUKLARA KİTAP SEVGİSİ AŞILADI
Kültür Dairesi bünyesindeki Akdoğan Halk Kütüphanesi personeli, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde kreş ve anaokulundaki çocukları ziyaret etti.

 Kültür Dairesi bünyesindeki Akdoğan Halk Kütüphanesi personeli, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde kreş ve anaokulundaki çocukları ziyaret etti.

Kültür Dairesi’ndne yapılan açıklamaya göre, Akdoğan Halk Kütüphanesi personeli Mine Demirci ve Fatiye Batıhan, çocukların ilgisini kitaplara ve kütüphaneye çekmek amacıyla 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde Arı Kovanı Kreş ve Anaokulu ile Esra Tülek Kreş ve Eğitim Merkezi’ne giderek çocuklarla bir araya geldi.

Bölge kreş ve anaokullarının daveti üzerine düzenlenen etkinlikte, Akdoğan Halk Kütüphanesi personeli çocuklara Psikolog Berrin Göncü Işıkoğlu’nun Tavşan Tali isimli masal kitabını okuyup kitabın CD’sini izletti.

Araştırmacı – yazar Nurperi Özgener’in derlediği Kültür Dairesi yayını Basdelli isimli masal kitabının da okunduğu etkinliklerde, yaş gruplarına göre ayrılan çocuklara, geçmişten günümüze kültürel çocuk oyunlarından sandalye kapmaca yarışması, alaydan malaydan gibi oyunlar oynatılarak kitap hediye edildi. 

Etkinlik sonunda çocuklar ve öğretmenleri kütüphaneye davet edilerek ziyaret sözü alındı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!