Amerikan NBC kanalının polis kaynaklarına dayandırdığı haberde, New Orleans kentinde, elinde silahı olan bir saldırganın bir silah mağazasına girmesi ve rastgele ateş açması sonucu 3 kişinin olay yerinde öldüğü belirtildi.
Haberde saldırıya uğrayan 2 kişinin de hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.
Bölge polisinden alınan bilgiye göre, silah mağazasına giren saldırganın, mağaza sahibi ile tartıştığı esnada, elindeki silahla rastgele ateş açtığı, önce 1 kişinin hayatını kaybettiği, ancak kısa sürede ağır yaralı iki kişinin de öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis yetkililerinin ilerleyen saatlerde basın toplantısı ile kamuoyuna açıklama yapacakları belirtildi.
ABD'DE SİLAHLI SALDIRI: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
ABD'nin Louisiana eyaletinde silahlı bir saldırganın girdiği bir silah mağazasında açtığı ateş sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 1’inci Dönem Sonbahar 2025 Celbi Acemi Erler ant içti
- Tozlu havanın etkisi Salı gününe kadar sürecek
- Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman: Hristodulidis’in açıklaması benim için yok hükmündedir
- Devrim Barçın: Hayat pahalılığı ödeneği maaş artışı değil, bir haktır
- Erhürman-Hristodulidis görüşmesi Rum basınında: Görüşüyorlar ama "Eli boş"
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.