Sanayi Dairesi Müdürü Mehmet Envergil, ürün ve hizmetlerini fuarda tanıtıp sergilemek isteyenleri, 30 Nisan Salı günü mesai bitimine kadar www.sanayi.gov.ct.tr adresinden veya Sanayi Dairesi’nden temin edecekleri katılımcı müracaat formlarını doldurup daireye ulaştırmaya çağırdı. Envergil, daha detaylı bilgi için 2293101’den dahili 166, 172 ve 174’ün aranabileceğini de belirtti.
Ülkenin en önemli ekonomik organizasyonlarından biri olan KKTC Uluslararası Fuarı’nın ülkenin sanayi ve ticari yaşamında prestij açısından önemli yer tuttuğunu vurgulayan Mehmet Envergil, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı organizasyonuyla yapılacak fuarda, firmaların ürünlerini 3 bin metrekare kapalı ve 5 bin metrekare açık alanda sergileyebileceğini bildirdi.
Geçen yılki fuara KKTC’den 119, Türkiye’den 287 firma katılmıştı.
43. KKTC ULUSLARARASI FUARI’NA KATILIM İÇİN BAŞVURU SÜRESİ 30 NİSAN’DA DOLUYOR
43. KKTC Uluslararası Fuarı’na katılmak isteyenler için başvuru süresi 30 Nisan’da dolacak. Bu yıl 14-23 Haziran tarihlerinde düzenlenecek fuara yönelik hazırlıklarını sürdüren Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na bağlı Sanayi Dairesi, fuarda stant kiralayarak ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyenlere hatırlatmada bulundu. Fuar başvuruları 30 Nisan’a kadar kabul edilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bin 907 araç sürücüsü kontrol edildi: 22 araç trafikten men, 3 tutuklu
- CTP, Ozanköy'ü ziyaret etti: CTP iktidarında sosyal devleti yeniden inşa edeceğiz
- Fitch Türkiye'nin kredi notu görünümünü pozitife çevirdi: Şimşek'ten artışın devam edeceğine dair işaret
- Öztürkler: Fransa’nın ret kararı, TMK’yı işaret etti
- Eylem: Akran zorbalığı, uygulanan yanlış politikaların doğurduğu bir sonuç
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.