Ankara
26 Ocak, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    43.37
  • EURO
    51.32
  • ALTIN
    6945.5
  • BIST
    12.993
  • BTC
    88855.606$

13 İL VE KKTC’DE GÖZALTINA ALINAN 24 ASKERİ PERSONELDEN 18'İ TUTUKLANDI

13 İL VE KKTC’DE GÖZALTINA ALINAN 24 ASKERİ PERSONELDEN 18'İ TUTUKLANDI

Mardin merkezli 13 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan çeşitli rütbelerdeki 24 askeri personelden 18'i tutuklandı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 12 Ekim'de FETÖ'nün mahrem askeri yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 şüpheli hakkında verilen yakalama kararının ardından Mardin, İstanbul, Ankara, Malatya, Burdur, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Adana, Bursa, Konya, İzmir ve Kocaeli ile KKTC’de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 askeri personelin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 18'i tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol kararı ile salıverildi. Diğer şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!