kstb

telsim

11-06-2019 10:00 GÜNDEM

Müzisyen Deniz Amcazade’den, Kemal Saraçoğlu Vakfı’na katkı

Duyarlı bağışçı Deniz Amcazade düzenlediği piyano resitali ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na 4 bin 159TL’lik katkı sağladı.

Müzisyen Deniz Amcazade’den, Kemal Saraçoğlu Vakfı’na katkı

9 yaşında piyano ile tanışan ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden birinci olarak mezun olan Deniz Amcazade, 07 Haziran 2019, Cuma günü düzenlediği piyano resitalinde dinleyicilere çok güzel anlar yaşattı.

Bağışçının eğitmeninin, ailesinin, arkadaşlarının ve konukların da katıldığı etkinlik, dinleyicilere müzik yönünden çok güzel anlar yaşatırken ayni zamanda Kemal Saraçoğlu Vakfı üye çocuk ve ailelerine umut oldu.

Değerli bağışçı Deniz Amcazade etkinlik kapsamında elde ettikleri geliri dün Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nı ziyaret ederek vakıf yetkililerine teslim etti.

Vakıf Koordinatörü Övgü İnce, bağışçıya teşekkür plaketi takdim ederek, gençler tarafından gerçekleştirilen bu tür sosyal sorumluluk projelerinin ve sanatsal etkinliklerin ülkemiz için değerini ve önemini bir kez daha vurguladı.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu