kstb

telsim

22-09-2015 21:27 EĞİTİM

GRAND AKPINAR 23 EYLÜLDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

AKPINAR PASTANELERİ BAYRAM SÜRESİNCE SİPARİŞ ALMAYA DEVAM EDİYOR Girne Amerİkan Üniveristesi (GAÜ) işletmeleri bünyesinde hizmet veren, 1935 yılından günümüze kadar Kıbrıs Türk lezzetlerini sürdüren Akpınar Pastaneleri bayram süresince sipariş almaya devam ediyor.

GRAND AKPINAR 23 EYLÜLDE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Telefon Üzerinden Siparişler Devam Ediyor

Konuyla ilgili Akpınar Pastanelerinden yapılan açıklamada, bir süredir tadilatta olan Akpınar Patisserie ve Grand Akpınar Pastanelerinin dışında imalathaneden 444 1935 ve 05488300197 numaralı telefonlar üzerinden siparişlerin devam ettiği bildirilen açıklamada, bayram süresincede sipariş alınmaya devam edileceği ifade edildi. Grand Akpınar Patanesi’nin Kurban Bayramı’nın arefe günü 23 Eylül 2015 Çarşamba günü açılacağı, Akpınar Patisserie’nın ise kısa zaman sonra hizmete gireceği vurgulandı.

Akpınar Pastaneleri Geleneksel Kıbrıs Lezzetleri Beraberinde 250 Çeşit Ürün ile Hizmetinizde

Bayram tatlıları arasında Kıbrıs’ın geleneksel tatlarından badem ezmesi, kayık pasta, içi dolu’nun yanısıra  baklava ve 250 çeşit birbirinden lezzetli pasta çeşitleri ile Akpınar Pastaneleri’nin hizmete devam ettiği, bayramı tatlıya bağlamak isteyen herkesi bekledikleri ifade edildi.

Ayrıca, GAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) bünyesinde halen devam etmekte olan Pastacılık kurslarının Ekim ayı itibari ile başlayacağı bildirilen açıklamada, pastacılık kursunun sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceği vurgulandı.




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu