kstb

telsim

16-02-2024 11:11 SPOR

Demir Yumruk, Şampiyon Melekler ve vatandaşlar için adalet arayışına destek olmak için dövüşecek.

Demir Yumruk, Şampiyon Melekler ve vatandaşlar için adalet arayışına destek olmak için dövüşecek.

Demir Yumruk lakaplı Milli boksör Metin Turunç, unvan maçı için 17 Şubat’ta önce tartıya ardından da 18 Şubat’ta İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan Akeller Spor Salonu’nda, 4 bin kişinin önünde ringe çıkacak.

Bu önemli maç öncesi Milli Boksör Turunç, sadece şampiyonluk mücadelesi için değil, Türkiye’de yaşanan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler ve vatandaşlar için adalet arayışına destek olmak için dövüşecek.

Avrupa şampiyonu olan Milli Boksör Turunç, ünvan maçına ve ardından yapacağı Dünya Şampiyonluk maçına büyük bir konsantrasyonla odaklandığını ifade ederek, sadece unvan ve şampiyonluk için değil, aynı zamanda Şampiyon Melekler için de mücadele edeceğini belirtti.

Şampiyon Melekler için verilen adalet mücadelesinin her platformda yüksek sesle dile getirilmesi gerektiğine inandığını ifade eden Turunç, “Hedefim sadece unvan ve şampiyonluk değil, Şampiyon Meleklerimiz için verilen adalet mücadelesine her platformda destek vermek. Her seferinde de verdiğim desteği daha yüksek sesle dile getirmek istiyorum” dedi.

Milli Boksör Turunç, rakibinin 2 kez dünya şampiyonu olan Azerbaycanlı usta bir boksör olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Rakibim 2 defa dünya şampiyonu olmuş Azerbaycanlı bir sporcu, usta bir boksör. Bu maçı kazanacağıma inanıyorum. Farkındalık yaratmak ve Şampiyon Melekler için verilen adalet arayışına destek olmak istiyorum. Çıkacağım bu unvan maçı ve kazanırsak ardından gelecek olan dünya şampiyonluk maçını Şampiyon Meleklerimize ithaf ediyorum.”

 

“Destekleri için Turizm Bakanımıza teşekkür ediyorum”

Ayrıca, Turunç, İstanbul biletlerini almalarına yardımcı olan Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu’na verdiği destekten ötürü teşekkür ettiğini ifade ederek, ““Biletlerimizi almamıza yardımcı olan ve her zaman yanımızda olarak desteklerini esirgemeyen Sayın Turizm Bakanımız Fikri Ataoğlu’na da çok teşekkür ediyorum onun sayesinde bu maça çıkma imkanını yakaladık. Başarılı olursak bunda Turizm Bakanımızın emek ve katkıları çok fazla. Keşke daha çok destek görebilsek, ülkemizi daha fazla temsil edebilsek” sözlerini söyledi.




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu