kstb

telsim

21-06-2018 17:32 GÜNDEM

YDP söz sahibi olacak

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim Komitesi Başkanı Bülent Kaya, 15 beldede Belediye Meclis Üyeliği için aday gösterdiklerini belirterek “YDP büyük bir parti olmak yolunda ilerlediğini gururla ispatlamıştır” dedi.

YDP söz sahibi olacak

İlkeli siyasetin adresi YDP

YDP’nin ilkeleri gereği sadece Lefkoşa’da Belediye Başkanlığı’na aday gösterdiğine dikkat çeken Kaya “YDP diğer hiç bir belediyede başkan adayı göstermemiştir, bunun nedenlerini de Genel Başkan Erhan Arıklı hem Meclis’te hem de kamuoyuna tüm detayları ile açıklamıştır” diyerek şunları kaydetti:

 

İlklere imza atacağız

“YDP şu anda 15 beldede belediye meclis üyeliklerine aday göstererek büyük bir parti olmak yolunda ilerlediğini gururla ispatlamıştır. İnanıyoruz ki tüm beldelerde artık YDP’li meclis üyeleri de söz sahibi olacaktır. YDP Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin siyasi yapısında ilklere imza atacak ve önümüzdeki genel seçimlerde de meclisteki temsiliyette büyük bir çoğunluğa ulaşarak Kıbrıs Türk Halkı’nın refahı ve mutluluğu için mücadele vererek hem çalışacak hem de meclisi çalıştıracaktır ,yani  Kıbrıs Türk Halkı’nın özlemini duyduğu bir siyasi parti olacaktır. 24 haziran seçimlerinin büyük bir olgunluk ve hoşgörü içerisinde geçmesini diler sonuçların ülkemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim” 




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu