kstb

telsim

17-09-2015 17:25 SİYASET

UBP Genel Başkan Adayı Dt.Ünal Üstel Gönyeli’de partililerle buluştu

“UBP YENİDEN HALKIN PARTİSİ OLACAK” UBP Girne Milletvekili ve genel başkan adayı Dt.Ünal Üstel son üç seçimdir güç kaybeden partilerinin 31 Ekim tarihinden itibaren yeni bir sürece gireceğini ve bundan sonra yapılan çalışmaların tamamen UBP’nin yeniden halkın partisi olması için olacağını söyledi. Üstel kurultay çalışmaları çerçevesinde Gönyeli’de çeşitli ziyaretlerde bulundu ve partili ile sohbet ederek yapılan şikayetleri dinledi.

UBP Genel Başkan Adayı Dt.Ünal Üstel Gönyeli’de partililerle buluştu

SORUNSUZ ÖRGÜT YOK

Dt.Ünal Üstel başta Girne olmak üzere ülke genelinde UBP örgütlerinden yapılan üyelikler konusunda şikayet aldıklarını çok sayıda partililerinin dışarıda kaldıklarını bunun da demokrasi ile bağdaşmadığını söyledi.

Yapılan üyeliklerine bir itirazı olmadıklarını ve hepsinin de UBP’li olduğunu belirten Üstel ‘bizim itirazımız kurultay kaygısı ile üye yapılmayan partililerimizdir’ şeklinde konuştu.

Üstel genel başkana bir kez daha çağrıda bulunarak ‘gerekirse 15 bin üye yapılmasını ama tek bir partilinin bile dışlanmamasını istedi.

SON ÜÇ SEÇİM BAŞARISIZ GEÇTİ

UBP Genel Başkan adayı Üstel, yapılan son genel, yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yönetimdeki eksiklikler nedeniyle başarısız sonuçlar alındığını bu yüzden 31 Ekim kurultayının hayati nitelik taşıdığını ve UBP için dönüm noktası olacağını söyledi.

UBP’nin eskiden olduğu gibi yeniden halkın partisi yapılması için yeni bir yönetim anlayışıyla demokrasinin işlemeye başlayacağını ve bunu da kısa bir sürede başarabilecek güçte olduklarını belirten Üstel, ‘bana verilen ağabeylik görevini layıkıyla yerine getireceğimden kuşkum yoktur’ dedi…

GENEL BAŞKAN GAF REKORU KIRIYOR

Dt.Ünal Üstel parti başkanının son günlerde talihsiz açıklamalar yaparak partinin parçalanmasına çanak tuttuğunu belirterek özellikle kendisine rakip olan genel başkan adaylarına hakaret edercesine yaptığı açıklamalarla kurultay korkusunu belli ettiğini söyledi.

Genel Başkanı UBP’nin geçmişini bilmemekle de suçlayan Ünal Üstel, kendisinin 1991 yılından beridir siyasette olduğunu ve kendine verilen bütün görevleri başarı ile yürüttüğünü ama kendisinin şu ana kadar bir başarı elde edemediğini belirtti.

BEN GİDECEK BİZ GELECEK

Şu andaki UBP’nin sevgisizlik rayına sokulduğunu ve bunun da tarifi mümkün olmayan yaralar açacağını söyleyen Ünal Üstel, parti yönetimine gelince partideki dayanışma ruhunu pekiştirerek sevgisizliği sevgiye dönüştüreceklerini, partilinin bir kısmını değil tümünü kucaklayacak kadar sevgi dolu olduklarını ifade etti.




Etiketler :
DİĞER SİYASET HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu