kstb

telsim

19-09-2015 18:05 EKONOMİ

Renault Özok'a hedef koydu; liderlik..

Kıbrıs ekonomisi zor günler yaşıyor ama kurumsal markalar yükselişte. Onlardan biri de Renault. Özok Group bünyesinde KKTC'de hizmet veren Renault için, Renault Mais'in Genel Müdürü İbrahim Aybar Kıbrıs'taydı. İşte ziyaretten öne çıkan detaylar.

Renault Özok'a hedef koydu; liderlik..

Otomotiv sektörü Türkiye'de rekora koşuyor. Bu yıl için beklenti 900 bin aracın üzerinde bir satış, hatta bir milyon ihtimali bile konuşuluyor. 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ise büyümenin aksine, çıtanın altına doğru bir düşüş var. Her yıl ortalama 3 bin adet otomobilin satıldığı KKTC'de, piyasanın aktörleri düşüş bekliyor.. 

 

Kıbrıs'ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige'de Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, düşüşe rağmen Borusan Oto Kıbrıs'ın rekor bir yükseliş gösterdiğini anlatmıştı. Benzer bir başarı, Özok Renault'tan da geldi.. 

 

KKTC'nin tek yetkliği Renault distribütörü Özok Renault, krize rağmen satışlarında ciddi bir yükseliş gösteriyor. Bu yükseliş grafiğini paylaşmak, başarıyı yerinde incelemek için Özok'un Türkiye'den misafirleri vardı. 

 

Türkiye'de otomotiv sektörünün öncülerinden, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ve Renault Mais Satış Direktörü Sinan Özkök KKTC'deydi. 

Özok Renault Plaza'yı incelediler, gazetecilerle buluştular. Basın toplantısında en dikkat çeken söz, İbrahim Aybar'ın liderlik vurgusuydu. Renault Mais Genel Müdürü Aybar, Özok'tan en kısa sürede liderlik sözünü aldı.. 

Peki bu süreç nasıl işleyecek? Renault KKTC pazarında pozisyonunu nasıl koruyup geliştirecek? Tüm bu detaylar Kıbrıs'nı tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige'in 15 Eylül sayısında sizlerle olacak.. 

 




Etiketler :
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu