kstb

telsim

23-04-2018 16:49 GÜNDEM

MİLLİ İRADEYE SAYGI PLATFORMU VE KKTC YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI MESAJLA KUTLADI.

KKTC Milli İradeye Saygı Platformu ve KKTC Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, bugün Büyük Millet Meclisi’nin 98. Kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Talip Sancar başkanı olduğu iki kurum adına ayrı ayrı yaptığı açıklamada, “Bugün kadim vatanımızın işgal edildiği, yüce Türk milletinin kuşatıldığı bir dönemde milli irade esas alınarak açılan Gazi Meclisi’mizin 98. kuruluş yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyorum” dedi.

MİLLİ İRADEYE SAYGI PLATFORMU VE KKTC YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI MESAJLA KUTLADI.

KKTC Milli İradeye Saygı Platformu ve KKTC Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, bugün Büyük Millet Meclisi’nin 98. Kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatarak,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Talip Sancar başkanı olduğu iki kurum adına ayrı ayrı yaptığı açıklamada, “Bugün kadim vatanımızın işgal edildiği, yüce Türk milletinin kuşatıldığı bir dönemde milli irade esas alınarak açılan Gazi Meclisi’mizin 98. kuruluş yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyorum” dedi.




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu