kstb

telsim

29-09-2015 21:46 EĞİTİM

Kusursuzluğun adı Amerikan Koleji

AMERİKAN KOLEJİ’NİN YENİ EĞİTİM BİNASI VELİLERDEN TAM NOT ALDI AMERİKAN KOLEJİ ÖĞRENCİ VELİLERİ YENİ AKILLI EĞİTİM BİNASI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ BELİRTTİ

Kusursuzluğun adı Amerikan Koleji

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji dahilindeki,  The Amerikan Nursery School, The American Elementary School ve The International Prep School son teknoloji kullanılarak yapımı gerçekleştirilen yeni akıllı binasında gerçekleştirilen röportajda veliler yeni eğitim binası hakkındaki görüşlerini belirtti.

Amerikan Koleji yeni Akıllı Eğitim binasında öğrenci velileri ile gerçekleştirilen röportajda veliler, çocukların yeni binalarından çok memnun olduklarını ve Kıbrıs ‘a böylesi güzel bir yapının kazandırılmış olmasından duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Veliler gerçekleştirilen röportajda şunları söyledi;

Sevim Doğuş : “Herşey çok güzel, çocuğum çok memnun. Çocuğumun ilk izlenimi çok iyiydi. Tabi henüz anasınıfı olduğu için çok bilincinde değil ama mutlu. Yeni bina gerçekten daha güzel oldu.”

Anıl Muhtaroğlu: “Yeni bir binada eğitim görmenin avantajlarını yaşıyoruz.İlerleyen dönemlerde gelişerek çok daha iyi olacağına eminim .Çocuğum elbetteki çok mutlu.”

Günhan Nalbantoğlu: “Özellikle renkler çocuğumun dikkatini çekti, çok memnun. Gerçekten burada iyi eğitim alacağına inanıyorum. Zaten eğitiminden de hiç şüphemiz yok. Eğitimi de gayet güzel.”

Natalia Blahotsina: “Yeni okul binasını çok beğendim ve çocuğum da çok mutlu.”

İlmen Cangil: “Binanın dış görüntüsü çok güzel. Çocuğum çok beğendi, sandalyesini ve masasını kullanan ilk kişinin kendisi olmasından dolayı çok mutlu oldu.  Aynı zamanda bizlerde eğitim binasını daha yakından tanıyabilmek adına  gerçekleşecek olan oryantasyon günlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Aydan Ayder: “Dış mekan olarak gayet modern gözüküyor. Dersliklerin ve eğitim alanlarınında aynı ölçüde modernliğe sahip olduğundan şüphem yok.”

Yargı Güner: “Okul güzel görünüyor, bu güzel eğitim kurumu zamanla çok daha güzel olacak.”

 




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu