kstb

telsim

04-11-2019 15:16 SPOR

Irkçılığa maruz kalan Balotelli: Kendinizden utanın

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin Hellas Verona-Brescia maçında ırkçı tezahüratlara maruz kalan Brescialı Mario Balotelli, “Kendinizden utanın” diye seslendi.

Irkçılığa maruz kalan Balotelli: Kendinizden utanın

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin Hellas Verona-Brescia maçında ırkçı tezahüratlara maruz kalan Brescialı Mario Balotelli, “Kendinizden utanın” diye seslendi. Ünlü futbolcu kendisine destek olanlara ise teşekkür etti.

Instagram hesabından bir açıklama yapan Mario Balotelli, “Bana karşı gösterdikleri dayanışmadan ötürü sahadaki ve saha dışındaki tüm meslektaşlarıma, gönderdiğiniz tüm mesajlar için de hayranlarıma teşekkür ederim. Canı gönülden teşekkürler” ifadelerini kullandı. 

Maç esnasında ırkçı tezahürat duymadığını savunan Verona antrenörü Ivan Juric’e üstü kapalı göndermede bulunan Balotelli, “Kanıtları reddedenlerin aksine size gerçek bir erkek olduğunuzu gösterdiniz” dedi.

Instagram hikâyesinde söz konusu tezahüratların duyulduğu bir video da paylaşan 29 yaşındaki ünlü futbolcu, “Maymun sesleri çıkaran ‘insanlara’: Kendinizden utanın. Çocuklarınızın, eşlerinizin, ebeveynlerinizin, akrabalarınızın, arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın önünde kendinizden utanın” ifadelerini kullandı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu