kstb

telsim

07-12-2015 12:45 SPOR

GAÜ MASA TENİSİ TAKIMI RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI OLDU

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) büyük erkek masa tenisi takımı, Kastamonu’da oynanan Türkiye Üniversiteler Masa Tenisi Ligi 1.ayak maçlarında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri oynadığı 10 maçı da namağlup olarak kazandı. Şubat ayında 2. Ayağı, Mayıs ayında ise 3. Ayağının tamamlanmasıyla finale taşınacak olan Türkiye Üniversiteler Masa Tenisi Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen GAÜ Masatenisi takımı, hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

GAÜ MASA TENİSİ TAKIMI RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI OLDU

10 maçta 10 galibiyet

3 seride oynanan toplam 10 maçın galibiyetle sonuçlanmasının ardından konuşan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Muzaffer Doğgün, Masatenisi takımının tarihi başarılara imza atmaya devam edeceğini, uluslararası alanda adını duyurmayı sürdüreceğini belirterek “Önümüzdeki dönemde bu başarılara yenilerini eklemek, KKTC’ye uygulanan spor ambargosunu bu yolla aşmak istiyoruz, bu nedenle çalışmalarımızı büyük bir titizlik içerisinde sürdürüyoruz” dedi

 

Maç sonuçları

Yrd.Doç.Dr. Muzaffer Doğgün başkanlığındaki, antrenör olarak Menteş Baytaroğlu ve sporcu olarak da Hüseyin Durmaz, Cemal Kara ve Ercem Ruhluel’den oluşan GAÜ’nün maç sonuçları şöyle:

1. ­GAU-­Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi:3-­0

2.­ GAU-Kastamonu Üniversitesi:3-­0

3.­ GAU-­Karatay Üniversitesi:3-­0

4. GAU­-Van Üniversitesi:3-­0

5. GAU-­Celal Bayar Üniversitesi:3-­0

6. GAU-­Osmangazi Üniversitesi:3-­0

7. GAU-­Bursa Teknik Üniversitesi:3-­0

8. GAU-­Muğla Sıtkı Üniversitesi:3-­0

9. GAU-­Atılım Üniversitesi:3-­0

10. GAU-Süleyman Demirel Üniversitesi:3-0




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu