kstb

telsim

03-09-2019 16:43 TEKNOLOJİ

Game of Thrones 8. sezon o kadar da kötü değilmiş!

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve yıllardır en iyiler arasında gösterilen Game Of Thrones 8. sezon ile büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Game of Thrones 8. sezon o kadar da kötü değilmiş!

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve yıllardır en iyiler arasında gösterilen Game Of Thrones 8. sezon ile büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Final yapan dizi, önceki sezonlara kıyasla oldukça kötü bir prodüksiyon ile izleyici karşısına çıktı.

Eleştirmenler GoT’un son bölümlerinin aceleci bir şekilde, özensiz bir hikaye anlatımı ile çekildiğini dile getirdi. Dizinin izleyicileri ise HBO’nun 8. sezonu baştan çekmesi için 1.7 milyon kişinin imzaladığı bir kampanya başlattı.

Game Of Thrones 8. sezon yüzde 52’yi memnun etmiş!

Bir kamuoyu araştırma şirketi tarafından yapılan ankete göre final sezonunu izleyenlerin yüzde 52’i beğendiklerini veya çok beğendiklerini söylüyorlar. Yüzde 72’si ise GoT’un Emmy Üstün Drama Serisi ödülünü hak ettiğini belirtiyor. 

Yüzde 41’lik bölüm ise final sezonunu beğenmediğini belirtirken, geriye kalan kısım tarafsız olduklarını belirtiyor. 2500’e yakın kişiden oluşan ankete katılanların yüzde 18’i dizinin tüm bölümlerini izlediğini ve hatırladığını belirtti.

YouGov isimli şirket tarafından yapılan bu anket, gerçekçi sonuçlara ev sahipliği yapıyorsa, GoT’un önümüzdeki haftalarda yeni ödüller almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu kapsamda gözler gelecek hafta açıklanacak olan Primetime Emmy Ödülleri’ne çevrilmiş durumda.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu