kstb

telsim

26-05-2020 16:42 GÜNDEM

Arıklı:İmzalanan protokolün ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Arıklı:İmzalanan protokolün ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı Anavatan Türkiye Cumhuriyetinin bu zor günlerde bir kez daha yardımımıza koşmasını, beceriksiz hükümetin kısır icraatlarına ve acziyetine rağmen bizimle bir protokol imzalayarak kredi ve hibe musluklarını açmasını şükranla karşılıyor ve İmzalanan protokolün ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz dedi..

 

Arıklı YDP olarak bu protokolde Hükümetimizin 2020 yılı sonuna kadar yapmayı vaad ettiği icraatlarına takipçisi olacaklarının da altını çizdi..

 

Arıklı yayınlanan basın bildirisinde şunları söyledi;

 

"ANAVATAN YİNE İMDADIMIZA YETİŞTİ"

Anavatan Türkiye Cumhuriyetinin bu zor günlerde bir kez daha yardımımıza koşmasını, beceriksiz hükümetin kısır icraatlarına ve acziyetine rağmen bizimle bir protokol imzalayarak kredi ve hibe musluklarını açmasını şükranla karşılıyoruz.

 

20 Temmuz 2019 da imzalanan protokolün hiç bir şartının yerine getirilmemiş olmasına rağmen sırf Covid 19 tedbirlerinin ekonomik bünyemizde yarattığı tahribatı giderebilmek için toplam 2 milyar 288 milyon TL kredi ve hibe vermesi Kıbrıs Türk Halkına verilmiş çok büyük bir mesajdır.

 

YDP olarak bu protokolde Hükümetimizin 2020 yılı sonuna kadar yapmayı vaad ettiği icraatlarına takipçisi olacağımızı özellikle belirtmek istiyoruz. Çünkü gerek bu protokoldeki vaatler ve gerekse ekim ayına kadar hazırlanması beklenen gelecek protokol ülkemize esenlik kavuşturacak ve kendi ayaklarımız üzerine durmamızı sağlayacak reformları ve yapısal dönüşümü sağlayacak icraatlardır.

 

İmzalanan protokolün ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz...

 




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu