kstb

telsim

17-11-2015 13:18 SPOR

5. Salih Sonel Anı Turnuvası yapıldı

KKTC Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen 5. Salih Sonel Anı Turnuvası 14 Kasım Cumartesi günü Girne Amerikan Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kıbrıs Türk Eğitim Camiasının 29 Mayıs 2011 de zamansız kaybettiği Salih Sonel anısına 5. kez düzenlenen Eskrim turnuvasında, müsabakalarda 50 sporcu Flöre ve Kılıç kategorilerinde yarıştı.

5. Salih Sonel Anı Turnuvası yapıldı

Turnuva boyunca organizasyonun sorunsuz tamamlanmasına katkı koyan TC. Anterenör/Hakemleri Ayşe Bekiroğlu ve Süleyman Karakurt’a KKTC Eskrim Federasyonu Başkanı Erhan Vechi tarafından teşekkür sertifikaları sunuldu.

KKTC Eskrim Federasyonu Başkanı Erhan Vechi , Salih Sonel Anı Turnuvasının , Girne Amerikan Üniveristesi adına çok önemli olduğunu , saygı ve sevgi ile bağlı oldukları Salih Sonel ismi çerçevesinde adının üniveriste bünyesinde yaşatılmasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti . Böylesine önemli bir ismin , değerli sporcular ile de başarıya giden yol da öncülük edilmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vechi , Salih Sonel’in eşi Yeşim Sonel ve oğlu Oytun Sonel’ede ayrıca teşekkürlerini iletti . Tören de ayrıca Girne Amerikan Üniveristesi Spor Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar’da hazır bulunarak dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve sertifikalarını teslim etti.

Çok çekişmeli geçen müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Federasyon Asbaşkanı ve GAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Merhum Salih Sonel’in eşi, kızı ve oğlu tarafından verildi. 

Müsabakalarda dereceye giren sporcular şöyle:

 

Bayan Flöre 

1. Gözde Karabıyık

2. Aybüke Aksoy

3. Eda Vechi 

3. Melda Hassan

 

Erkek Flöre 

1. Alper Akkuş

2. Serhan Ramadan 

3. Berker Abacı

3. Burak İpek

 

Bayan Kılıç 

1. Tuğba Parlak

2. Zeynep Sude Bediz

3. Mine Aşçı

3. Fatma Düzce

 

Erkek Kılıç 

1. Salih Kayasal

2. Ahmet Sezer Alıcı

3. Akay Göldağı




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu