Meteoroloji Dairesi, havanın, yarından itibaren hafta sonuna kadar yağmurlu olacağını, rüzgarın zaman zaman kuvvetli, yarın ve çarşamba günü ise zaman zaman fırtınamsı esmesinin beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji Dairesinden yapılan açıklamaya göre, 11-17 Aralık tarihleri arasında bölgemiz genellikle alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Hava, yarın parçalı bulutlu günün ilk saatleri ve akşam saatleri sağanak yağmurlu, Çarşamba günü, parçalı bulutlu günün ilk saatleri sağanak yağmurlu, Perşembe günü parçalı çok bulutlu akşam saatleri yağmurlu, Cuma günü parçalı çok bulutlu öğleye kadar yağmurlu, cumartesi, Pazar ve pazartesi günleri parçalı bulutlu, geçecek.
En yüksek hava sıcaklığı, iç kesimlerde ve sahillerde genellikle 17 – 20 derece dolaylarında seyredecek.
Rüzgar, genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, yarın ve Çarşamba günleri kuvvetli zaman zaman fırtınamsı olarak esecek.
Yağmur ve fırtına hafta sonuna kadar sürecek
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Araştırma: Elektronik sigara bazı kanser türlerinin riskini artırabilir; sigara bırakma yöntemi değil
- Güney'de bütçe fazlası ilk çeyrekte azaldı
- İran "ABD Başkanı diplomasiye üçüncü kez ihanet etti"
- DSÖ’den Ebola salgınında alarm seviyesini yükseltti: Ölüm oranı yüzde 50'ye ulaştı
- Çatalköy’de uyuşturucu operasyonu: 4 kişi tutuklandı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.