Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefke İlçe Gençlik Kolları, Lefke bölgesindeki ilkokullarda duyarlı öğretmenler aracılığıyla ihtiyaçları tespit edilen çocuklara bağışta bulundu.
UBP Lefke İlçe Gençlik Kolları’ndan verilen bilgiye göre, ülkedeki çocukların durumuna göre hükümet tarafından gerekli politikaların üretilmesi için baskı gruplarının daha aktif olması ve uzun vadeli programlar meclis, bakanlıklar, devlet kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler ve araştırma kurumları, sivil toplum örgütleri, medya ve bizzat çocuklar ile birlikte çalışılarak yürütülmesi gerektiği vurgulandı.
UBP LEFKE İLÇE GENÇLİK KOLLARINDAN LEFKE İLKOKULLARINDAKİ İHTİYAÇLI ÇOCUKLARA BAĞIŞ
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefke İlçe Gençlik Kolları, Lefke bölgesindeki ilkokullarda duyarlı öğretmenler aracılığıyla ihtiyaçları tespit edilen çocuklara bağışta bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bilinçsiz bitkisel ürün kullanımı ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor!
- Mehmet Kale Kişi: “Toplumun sabrı tükendi, artık seçim tarihi açıklanmalı”
- Serdar Denktaş: Hükümetin borçlanmaları yasa dışıdır
- Hasipoğlu muhaceret affı için tarih verdi!
- Rus süper yatı blokaja rağmen Hürmüz Boğazı’ndan geçti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.