Dün akşam 19.00’da gerçekleştirilen “Türk Siyasetinde Kimlik” konulu seminere, TC Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, KISBÜ Rektörü Mustafa Tümer ve diğer davetliler katıldı.
Program sonrasında katılım belgesi almaya hak kazananlara belgeleri KISBÜ Rektörü Mustafa Tümer tarafından takdim edildi.
Yunus Emre Enstitüsü’nden verilen bilgiye göre, Prof. Dr. Bünyamin Bezci tarafından verilen seminerler iki haftada bir olmak üzere cuma günleri enstitünün konferans salonunda yer aldı.
“Türk Siyasetinin Dinamikleri” seminerlerinde sırasıyla, “Türk Siyasetinde Demokratikleşme”, “Türk Siyasetinde İdeolojiler”, “Türk Siyasetinin Ekonomi-Politiği”, “Türk Siyasetinde Din ve Devlet” ve son olarak “Türk Siyasetinde Kimlik” konuları işlendi.
TÜRK SİYASETİNİN DİNAMİKLERİ SEMİNERLERİ TAMAMLANDI
Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü ve Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ) işbirliği ile gerçekleştirilen “Türk Siyasetinin Dinamikleri” seminerleri “Türk Siyasetinde Kimlik” konusu ile tamamlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bilinçsiz bitkisel ürün kullanımı ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor!
- Mehmet Kale Kişi: “Toplumun sabrı tükendi, artık seçim tarihi açıklanmalı”
- Serdar Denktaş: Hükümetin borçlanmaları yasa dışıdır
- Hasipoğlu muhaceret affı için tarih verdi!
- Rus süper yatı blokaja rağmen Hürmüz Boğazı’ndan geçti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.