Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki heyet, Türkiye Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’yle görüştü.
Kıbrıs Türk Ticaret Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan görüşmede, iki ülke arasındaki ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için yapılacak çalışmaların yöntemi ele alındı. Görüşmede ayrıca KTTO’nun uluslararası alandaki görünürlüğünün artırılmasına destek verme yöntemleri üzerinde duruldu.
TİCARET ODASI ANKARA’DA TÜRKİYE İLE TİCARETTE YAŞANAN SIKINTILARI GÖRÜŞTÜ..
Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), Ankara’da, Türkiye ile KKTC arasında ticarette yaşanan sıkıntıların kaldırılması, 2 ülke iş insanları arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve Türkiye yardımlarının etkin şekilde kullanılması üzerinde temas ve çalışmalar yaptı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turizm ve Çevre Bakanlığı'ndan sahillerdeki kirliliğe tepki: Sahillerde, utandıran manzaralar!
- Ersin Tatar: Özgür Özel, KKTC'deki seçim sürecine müdahale etti
- Bahçeli'den dikkat çeken çıkış: Demirtaş evine, Öcalan umut hakkına kavuşmalı
- Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun uyuşturucu testi pozitif çıktı
- "Kadına yönelik şiddeti iyi dileklerle geçiştiremeyiz"
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.