Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Tarım Dairesi, üreticileri bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde, tarla günü ve gece eğitimini bugün Balıkesir köyü ile sürdürecek. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, saat 16.00’da Kamil Aktolgalı’nın tarlasında üreticilerle buluşularak, zeytinlikler gezilecek ve Tarım Dairesi tarafından zeytin yetiştiriciliği (budanması, bakımı, gübrelenmesi) ile hastalık ve zararlılardan korunmasıyla ilgili eğitim verilecek. Saat 19.00’da Balıkesir köy kahvehanesinde üreticilere, yine Tarım Dairesi tarafından, aynı konuda gece eğitim verilecek. Eğitimler, bölgedeki tüm üreticilere açık olacak.
Tarım Dairesi Eğitim Çalışmalarına Balıkesir köyü ile devam edecek
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Tarım Dairesi, üreticileri bilgilendirme çalışmaları çerçevesinde, tarla günü ve gece eğitimini bugün Balıkesir köyü ile sürdürecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir”
- KTMMOB ve El-Sen arasında “Ortak Enerji Komitesi İş Birliği Protokolü” imzalandı
- Rum Meteoroloji Dairesi: 1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz
- El Nino önümüzdeki yılın sonuna kadar 50 milyon kişiyi akut açlığa sürükleyebilir
- Recep Tayyip Erdoğan: Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşme Kanun Teklifi, Türkiye'yi terör tehdidinden kurtarmayı hedefliyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.