BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar, “Derinya Belediyesi” Başkanı Andros Karoyannis’le görüştü ve belediyenin iki toplumlu etkinliklere olan katkısına desteğini dile getirdi.
Haravgi gazetesi, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’ın 14 Mayıs Salı günü “Derinya Belediye’si ve belediye meclisi üyelerini” ziyaret ettiğini yazdı.
Spehar’ın Derinya Belediye Başkanı Andros Karoyannis ve meclis heyetiyle gerçekleştirdiği görüşmede ara bölgenin tarımsal, sportif, eğitimsel ve çevresel açıdan değerlendirilmesi konusu ile iki toplumlu etkinliklerin ileri götürülmesinin yollarının ele alındığını belirten gazete, Spehar’ın görüşmede, Derinya Belediyesi’nin iki toplumlu etkinlikler düzenlemekteki başarısından övgüyle bahsettiğini aktardı.
SPEHAR’DAN İKİ TOPLUMLU ETKİNLİKLERE DESTEK
Haravgi gazetesi, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’ın 14 Mayıs Salı günü “Derinya Belediye’si ve belediye meclisi üyelerini” ziyaret ettiğini yazdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor
- Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu
- Holguin, yarın liderlerle ayrı ayrı görüşecek
- Meteoroloji Dairesi Müdürü "El Nino Kıbrıs’ı dolaylı etkileyebilir"
- Putin, Zelenski'nin mektubuna yanıt verdi ''Görüşmenin şimdilik anlamı yok''
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.