Gazimağusa Belediyesi, 15 Nisan Dünya Sanat Günü çerçevesinde bu yıl 2’ncisini düzenlediği “Sokakta sanat var, sanata dokunuyorum” etkinliğini Cuma günü Suriçi’nde gerçekleştiriyor.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre etkinlik, 17.30’da Zafer Anıtı Çemberi’nden kortej yürüyüşü ile başlayacak.
Namık Kemal Meydanı ve yan yollarda 19.30’a kadar sürecek etkinlikte, doğal ve akustik ortamlarda sanatçılar bir araya gelecek.
“SOKAKTA SANAT VAR, SANATA DOKUNUYORUM” CUMA NAMIK KEMAL MEYDANI’NDA
Gazimağusa Belediyesi, 15 Nisan Dünya Sanat Günü çerçevesinde bu yıl 2’ncisini düzenlediği “Sokakta sanat var, sanata dokunuyorum” etkinliğini Cuma günü Suriçi’nde gerçekleştiriyor. Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre etkinlik, 17.30’da Zafer Anıtı Çemberi’nden kortej yürüyüşü ile başlayacak. Namık Kemal Meydanı ve yan yollarda 19.30’a kadar sürecek etkinlikte, doğal ve akustik ortamlarda sanatçılar bir araya gelecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Sorumsuzluk varsa gereği yapılacak"
- Gemi faciasında hayatını kaybeden 8 kişinin isimleri belli oldu
- KAZAYI SİYASİ RANTA ÇEVİRENLER UTANSIN….
- İsrail ile Yunanistan, "Aşil Kalkanı" hava savunma anlaşmasını imzaladı
- Üstel: Geminin sefere çıkışına izin veren liman yetkilileri görevden uzaklaştırıldı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.