Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türk halkının kardeşlik, dayanışma, azim, inanç ve çalışma ruhunun bugün de en büyük gücü olduğunu belirtti.
Siber, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; birlik ve beraberliğin yarattığı güç ile Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yıl daha da gelişip güçleneceğine inandığını kaydetti.
Meclis Başkanı Siber mesajında şöyle dedi:
“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu halkıyla birlikte verilen destansı kurtuluş mücadelesinin kazanılmasının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümünü kutluyoruz.
Ülkenin, yokluk içinde verilen kurtuluş mücadelesindeki esas gücü olan kardeşlik, dayanışma, azim, inanç ve çalışma ruhunun bugün de en büyük gücü olduğuna inanmaktayız.
Bu birlik ve beraberliğin yarattığı güç ile Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yıl daha da gelişip güçleneceğine olan derin inancımla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı şahsım ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi adına en içten duygularımla kutlarım.”
SİBER, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 15 yaşındaki Can Ulay, Ağrı Dağı zirvesine çıkan en genç Kıbrıslı Türk oldu
- Recep Tayyip Erdoğan: Mekke Ortak Savunma Anlaşması hiçbir ülkeyi hedef almıyor
- Cevdet Yılmaz: Mekke Anlaşması bölgenin güvenlik mimarisine katkı sağlayacak tarihi bir adım
- Türkiye DMM: Mekke Ortak Savunma Anlaşması'nın NATO ile çeliştiği iddiaları gerçek dışı
- Bilim insanları yapay zekayla laboratuvarda çoğalabilen yeni virüsler tasarladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.