Ankara
05 Nisan, 2026, Pazar
  • DOLAR
    44.63
  • EURO
    51.60
  • ALTIN
    6704.4
  • BIST
    12.936
  • BTC
    66900.176$

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU
Girne’de aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 35 yaşındaki Murat Hasanoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Girne’de çalıştığı iş yerinde aniden fenalaşarak yere yığılan 35 yaşındaki Murat Hasanoğlu hayatını kaybetti. Girne’de iş yerinde göğsüm sıkışıyor diyerek fenalaşan Murat Hasanoğlu Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Hastaneye ex olarak getirilen Murat Hasanoğlu burada yapılan kalp masajı ve şok cihazı ile tekrar hayata döndürüldü ve ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne nakledilmek üzere ambulansla Lefkoşa’ya doğru yola çıktı. Yolda tekrar hayatını kaybeden Murat Hasanoğlu’na ambulans ve kaldırıldığı Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde müdahale edilmesine rağmen hayatını kaybetti. Murat Hasanoğlu’nun kalp krizinden hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Murat Hasanoğlu’nun kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılacağı, tespitin ardından da cenazenin hastaneden alınarak Bahçeli Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Çevresinde ve arkadaşları arasında çok sevilen Murat Hasanoğlu’nun ani ölümü sevenlerini çok üzdü.

1981 Trabzon doğumlu olan Murat Hasanoğlu evli ve iki çocuk babasıydı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!