Açıklamaya göre müracaatlar, gereken belgelerle birlikte Hukuk Dairesi Genel Sekreterliğine son başvuru tarihine kadar ulaştırılmalı.
Gerekli belgeler: “Resimli CV; kimlik kartı fotokopisi, sabıka kayıt belgesi, diploma fotokopisi, transkript, avukatlık belgesi fotokopisi, katıldığı kurs varsa belge fotokopisi, erkek adaylar için askerlik terhis belgesi fotokopisi”
SAVCI VE SAVCI YARDIMCISI MEVKİLERİ İÇİN 25 ŞUBAT'A KADAR DİLEKÇE KABUL EDİLİYOR
Hukuk Dairesi’nde münhal bulunan toplam 12 Savcı veya Savcı Yardımcısı mevkiileri için dilekçe kabul ediliyor. Yüksek Savcılar Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, değiştirilmiş şekliyle 72/91 sayılı Hukuk Dairesi Yasası’nın, 20, 21 ve 22(A) maddelerinde öngörülen niteliklere haiz olan kişilerden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hukuk Dairesi’nde münhal bulunan toplam 12 Savcı veya Savcı Yardımcısı mevkiileri için 25 Şubat (o gün de dahil olmak üzere) müracaat kabul edilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hristodulidis'ten Erhürman'a: "Kıbrıs Cumhuriyeti" uluslararası anlaşmalar imzalamayı sürdürecek
- Erhan Arıklı, F-16'ların havalanmasıyla ilgili konuştu: Sessiz kalacak değiliz
- Ayhan Sarıçiçek: Casinoların ekonomik hacmi 1.5 milyar dolar
- Erhürman “Sorunları kavgayla büyütmek için değil, sorunlara diyalogla çözüm üretmek için buradayım”
- Altın fiyatları düşmeye devam ediyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.