Hasan Çakmak ile Levent Dirençay, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret edip; Çakmak ‘Yol’, Dirençay ise ‘Kendimle Dans’ isimli kitabını Sadıkoğlu’na takdim etti.
SADIKOĞLU: “OKUMA ALIŞKANLIĞI ARTIRILMALI”
Belediyeden verilen bilgiye göre, kabulde konuşan ve kültür-sanatın önemine dikkat çeken İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin bu konuda birçok etkinliği olduğunu, İskele ve köylerinde yaşayan vatandaşları bu etkinliklerde bir araya getirdiğini söyledi.
Okuma alışkanlığının KKTC’de artırılması gerektiğine de dikkat çeken Sadıkoğlu, Kıbrıslı Türk yazarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve her iki kitabın da kendi alanında önemli bilgiler barındırdığını ifade ederek Çakmak ve Dirençay’a başarılar diledi.
SADIKOĞLU: OKUMA ALIŞKANLIĞI ARTIRILMALI
Hasan Çakmak ile Levent Dirençay, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret edip; Çakmak ‘Yol’, Dirençay ise ‘Kendimle Dans’ isimli kitabını Sadıkoğlu’na takdim etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı başladı
- 18 yıllık hasret sona erdi: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde
- UNFICYP: Dini ziyaretler iki toplum arasında güven inşa ediyor
- PGM'den vatandaşlara uyarı "Kolay yanabilecek maddeleri güneş altında bırakmayın"
- Arıklı, Krah ile görüştü: Sesimizin kısıldığı bu dönemde bizi dinlemek için gelmeniz çok önemli
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.