Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den orta menzilli füzelerle ilgili yazılı bir açıklama geldi.
Putin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'nın sona ermesinden ABD'yi sorumlu tuttu. Putin, "ABD anlaşmadan çekilmekle uluslararası güvenliğini tehlikeye soktu" dedi.
Rus lider Putin ayrıca kontrolsüz silah yarışının başlayabileceğine dikkat çekti. Açıklamada Rusya'nın tek taraflı olarak taahhütlerini yerine getirmeye devam edeceği, ancak mütekabiliyet esasına göre hareket edeceğini belirtildi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "ABD'nin füze konuşlandırmadığı yerlere biz de konuşlandırmayacağız" açıklamasını yaptı.
Vladimir Putin bir de çağrıda bulunarak, "Güvenliğin sağlanması ile ilgili müzakereler geç olmadan başlatılmalıdır. Bunun için hazırız" dedi.
Putin: Yeni füze geliştirmek zorunda kalabiliriz
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Eğer ABD'nin orta menzilli füze geliştirdiğine dair güvenilir bilgi elde edersek, biz de geliştiririz" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Burhanettin Duran: AB "Ortak Anlayış" belgesi vizyon eksikliğini ortaya koyuyor
- Güney'de Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor
- YDP'den seçim sistemi için 6 maddelik öneri: Kasım'da genel, Aralık'ta yerel seçim yapılsın
- Grönland'ın güney kıyılarına doğru dev bir buzdağı sürüklenerek ilerliyor
- Alman milletvekili Krah “KKTC halkı devletinin tanınmasını hak ediyor”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.