Pakistan'da bir güvenlik görevlisi, çalıştığı bankada kiralık kasalardaki mücevherleri çalarak kayıplara karıştı.
Yerel basındaki haberlere göre, Karaçi şehrinde Pakistan Merkez Bankasına ait bir şubede 3 gün önce işe başlayan güvenlik görevlisi, arkadaşlarıyla banka müşterilerine ait 26 kiralık kasayı soydu.
Polis, Saddam Hüseyin isimli güvenlik görevlisi ile beraberindekilerin, pazar gecesi bankanın diğer güvenlik görevlilerini, ellerini bağlayarak bir odaya kapattığını belirtti.
Kiralık kasaların olduğu bölüme giren hırsızlar, 26 kasadaki mücevherleri çaldı ancak nakit paraya dokunmadı.
Güvenlik kamerası kayıtlarını da alan soyguncular, bankadan ayrılırken dış kapıyı kilitlemeyi de ihmal etmedi.
Polis, Hüseyin ile beraberindekilerin yakalanması için operasyon başlattı.
Olayla ilgili bir başka banka güvenlik görevlisinin gözaltına alındığı açıklayan polis, kasalardan ne kadar mücevher çalındığının henüz bilinmediğini kaydetti.
PAKİSTAN'DA GÜVENLİK GÖREVLİSİ ÇALIŞTIĞI BANKAYI SOYDU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İlker Görgülü: GKK, ile Mehmetçik, KKTC'nin egemenliğinin ve bağımsızlığının en güçlü teminatıdır
- Türkiye ve Irak arasında yeni petrol anlaşması
- ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'nden vatandaşlarına seyahat uyarısı
- Usta oyuncu Can Kolukısa hayatını kaybetti
- Güney Kıbrıs elektrik üretiminde sistem sınırına ulaştı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.