Sadıkoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, KKTC’nin eğitim ve turizm ülkesi olduğunu belirterek, binlerce insanın geldiği ülkede biletlerin yüksek olmasının hem eğitim, hem de turizmde yara alınmasına sebep olacağını ifade etti.
Seferlerin azaltmasının turizmi ve yüksek öğrenim sektörünü olumsuz yönde etkileyeceğini, zaten yüksek olan bilet fiyatlarını daha da artıracağına işaret eden Sadıkoğlu, milli hava yolu kurulmasına destek vereceklerini belirtti.
MÜSİAD Kıbrıs Başkanı Sadıkoğlu, havayolu kurulması konusunu milli bir mesele olarak gördüklerini kaydetti.
MÜSİAD KIBRIS'TAN MİLLİ HAVA YOLU KURULMASINA MADDİ-MANEVİ DESTEK SÖZÜ.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu , milli hava yolu kurulmasına maddi-manevi destek vereceklerini kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 125 yıllık Turkish Bank, ABD'li şirkete satıldı; bankanın adı Freedom Bank oluyor
- Güler: KKTC'nin güvenliğinin sağlanmasına yönelik askeri hazırlık durumumuz titizlikle güncellenmektedir
- Hakan Dinçyürek: Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet kabul edilemez
- İtalya, İspanya ile Schengen anlaşmasını askıya aldı, sınırları kapattı: Gerekçesi Ceuta krizi
- Rum basını: BM, bugüne kadar sağlanan yakınlaşmaları kayıt altına alan bir belge üzerinde çalışıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.