AKTER
Akter, Bakan Denktaş’a BRTK’nın yeni dönemi ile ilgili bilgiler verirken, devraldığı müdürlük görevinde daha kaliteli yayınlar sunmak adına elinden gelenin en iyisini yaparak kuruma katkı sağlamaya çalışacağını ifade etti.
DENKTAŞ
Akter’e yeni görevinde başarılar dileyen Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Denktaş, BRTK’nın kamu yayıncılığı yapan önemli bir kurum olduğunun altını çizerken, Kıbrıs Türk halkının haklı sesini dünyaya duyurma ve izolasyonların aşılmasında güçlü bir misyona sahip olduğunu vurguladı.
MALİYE BAKANI SERDAR DENKTAŞ, BRTK MÜDÜRÜ AYSU BASRİ AKTER’İ KABUL ETTİ
Maliye Bakanı Serdar Denktaş, göreve yeni atanan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Müdürü Aysu Basri Akter’i kabul etti. Bakanlıktan verilen bilgiye göre, görüşmede, Kurumun yeni dönem projeleri ve personelin çalışmaları konularında görüş alışverişi yapıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ziya Öztürkler: Kıbrıs Türk halkı bu toprakların ev sahibidir ve ilelebet bu topraklarda yaşayacaktır
- İran savaşının faturası açıklandı
- Fransa, 15 yaş altı çocukların sosyal medya erişimini yasakladı
- Savaşan, GİAD ile görüştü: Genç istihdamına aylık 35 bin TL maaş desteği sağlanacak
- Özgür Özel yeni partiyi açıkladı: CHP'de istifa dalgası başladı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.