Alkollü içki izinlerini 2018 yılı için yenilemek isteyen Gazimağusa’daki işletmelerin 28 Şubat’a kadar Gazimağusa Kaymakamlığına dilekçe vermeleri istendi.
Kaymakam Dürdane Acı imzasıyla yayınlanan duyuruda, ruhsatını yenilemek isteyenlerin dilekçelerine ek olarak, kimlik kartı fotokopisi, Belediyeden işletme izin belgesi, işyeriyle ilgili koçan fotokopisi veya Vergi Dairesi onaylı kira sözleşmesi, eski alkollü içki ruhsatının fotokopisi ve Vergi Dairesi yükümlülük belgesi, otellerin sınıflandırma belgesi ile Gazimağusa Kaymakamlığına müracaat etmeleri gerektiği kaydedildi.
MAĞUSA’DA ALKOLLÜ İÇKİ RUHSATLARI YENİLEME İÇİN SON TARİH 28 ŞUBAT.
Alkollü içki izinlerini 2018 yılı için yenilemek isteyen Gazimağusa’daki işletmelerin 28 Şubat’a kadar Gazimağusa Kaymakamlığına dilekçe vermeleri istendi. Kaymakam Dürdane Acı imzasıyla yayınlanan duyuruda, ruhsatını yenilemek isteyenlerin dilekçelerine ek olarak, kimlik kartı fotokopisi, Belediyeden işletme izin belgesi, işyeriyle ilgili koçan fotokopisi veya Vergi Dairesi onaylı kira sözleşmesi, eski alkollü içki ruhsatının fotokopisi ve Vergi Dairesi yükümlülük belgesi, otellerin sınıflandırma belgesi ile Gazimağusa Kaymakamlığına müracaat etmeleri gerektiği kaydedildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz"
- Atletizmde Eskişehir çıkarması
- ARIKLI: BRUNDİ’DEKİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- "TCG Karadeniz Ereğli Karakol Gemisi" ile "TCG Tufan Hücumbotu" 1 Temmuz'da KKTC limanlarında
- Hasan Küçük: Geçici personelin iş güvencesi artık yasal güvence altında
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.