Ankara
28 Nisan, 2026, Salı
  • DOLAR
    45.03
  • EURO
    52.86
  • ALTIN
    6821.3
  • BIST
    14.409
  • BTC
    77822.122$

Limanların özelleştirmesi için ilk adım

Limanların özelleştirmesi için ilk adım

Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, Özelleştirme Yasası uyarınca kurulan Ön Rapor Hazırlama Komisyonu limanlar için ön rapor hazırlayacak

Bakanlar Kurulu, deniz ulaşımında etkinliği ve verimliliğin sağlanması, limanlardan ihtiyaç duyulan yeni yatırımların yapılması, limanların verimli işletilmesi ve yeniden yapılandırılması amacıyla ön rapor hazırlanması kararı aldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, Özelleştirme Yasası uyarınca kurulan Ön Rapor Hazırlama Komisyonu’ndan KKTC limanlarının son iki yıllık mali yapısı, yeni yatırımlara ihtiyaç duyulup duyulmadığı ve yatırımlara ihtiyaç duyulması halinde yaklaşık yatırım bedelinin ne kadar olacağı konusunda ön rapor hazırlanması talep edilecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!