LTB’den yapılan açıklamaya göre, etkinlik Arabahmet İlkokulu, Çağlayan İlkokulu, Necati Taşkın İlkokulu, 9 Eylül İlkokulu ve YDÜ İlkokulu’nun dördüncü ve beşinci sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) işbirliğinde Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi ve YDÜ’de gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklara öğretici el kitapçıkları dağıtılarak, öğretim üyeleri ve doktora öğrencileri tarafından kısa bir sunum yapıldı.
Sunumun ardından Lefkoşa Belediye Orkestrası ile YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı üyelerinin ortak konseri yer aldı.
LEFKOŞA BELEDİYE ORKESTRASI’NIN İLKOKULLARA YÖNELİK EĞİTİM KONSERLERİ TAMAMLANDI.
Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) tarafından ilkokul dördüncü ve beşinci sınıfları müzik konusunda bilgilendirmek ve kendilerini bu alanda geliştirmek isteyenlere ışık tutmak ve teşvik etmeyi amaçlayan Eğitim Konserleri tamamlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: 16 gözaltı
- Süleyman Gelener: Çocukların üstün yararı korunmalı, tüm sorumlular ortaya çıkarılmalı
- Recep Tayyip Erdoğan: Türk ordusu bölgesel ve küresel barışın en önemli güvencesidir
- Altında fiyatlarında barış umudu kısa sürdü
- Ben-Gvir’in paylaşımı tepki çekti: Sumud Filosu aktivistlerinin görüntüleri krize yol açtı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.