Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem, 21 Ekim Pazartesi günü 08.30 – 12.30 saatleri arasında Erenköy Lisesi’nde uyarı grevi yapılacağını açıkladı.
Eylem yazılı açıklamasında, grevin; eksik öğretmen ve boş geçen derslere çözüm üretilmemesi nedeniyle yapılacağını kaydetti.
Eksik kadrolar, altyapı, tüzük dışı usulsüz görevlendirmeler, eğitimde yaşanan sorunlarla ilgili Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nı bir kez daha göreve davet eden Eylem, sürecin takipçisi olacaklarını, nitelikli, kamusal eğitim için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.
Sendika bugün, Girne 19 Mayıs TMK’da yaşanan derslik, Türkçe bilmeyen öğrenciler, öğretmenler odasının yetersizliği gibi sorunlarla ilgili basın açıklaması yapmıştı.
KTOEÖS, PAZARTESİ ERENKÖY LİSESİ’NDE UYARI GREVİ YAPACAK
Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem, 21 Ekim Pazartesi günü 08.30 – 12.30 saatleri arasında Erenköy Lisesi’nde uyarı grevi yapılacağını açıkladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis uyardı: Kaldırımlarda scooter kullanımı yasak
- Oğuzhan Hasipoğlu: Anayasa devletin omurgasıdır önce KKTC’ye inanacaksınız!
- Hristodulidis: Fransa ile savunma anlaşması Haziran'da imzalanacak; Fransız kuvvetleri varlığını artıracak
- Taçoy ve Candan, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayr ile görüştü: Kıbrıs sorunu ele alındı
- Hristodulidis, AB Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi: : Büyük gelişmelerde üstlenebileceğimiz rolü kanıtladık
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.