Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda çalışmakta olan yönetmen Mehmet Aykut İncirli ile program yapımcısı Nilay Akyiğit’in sürekli basın kartı almalarına da Komisyonca onay verildi.
İlk kez basın kartı alan gazetecilerin isimleri şöyle:
“1.Fehmi Gürdallı, 2.Yağmur Düşer, 3.Kamil Oben Çelik, 4.Bahar Derya, 5.Ahmet Vamık, 6.Cansu Yarışan, 7.Nadire Bahadi, 8.Mazlum Ernez, 9.Tekin Kurt, 10.İpek Akın, 11.Aktay Elektrikçi, 12.Çağın Özılgaz, 13.Salih Irmaklı, 14.Yegane Giritli, 15.Yeliz Şükrü Erönen, 16. Mehmet Emin Hikmet, 17. Tuba Özkemal.”
KOMİSYONU 2018 HAZİRAN DÖNEMİ TOPLANTISINI YAPTI
Basın Kartı Komisyonu, 2018 Haziran dönemi toplantısını yaparak, basın kartlarının yenilenmesi için başvuran 14 basın yayın görevlisinin ve basın kartı almak için ilk kez başvuru yapan 19 kişiden 17’sinin başvurularını uygun buldu. Basın Kartı Komisyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, başvuruları uygun bulunan 17 gazeteciden 4’ünün evraklarının tamamlanması talep edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Burhanettin Duran: AB "Ortak Anlayış" belgesi vizyon eksikliğini ortaya koyuyor
- Güney'de Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor
- YDP'den seçim sistemi için 6 maddelik öneri: Kasım'da genel, Aralık'ta yerel seçim yapılsın
- Grönland'ın güney kıyılarına doğru dev bir buzdağı sürüklenerek ilerliyor
- Alman milletvekili Krah “KKTC halkı devletinin tanınmasını hak ediyor”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.