Japonya'nın başkenti Tokyo'nun güneybatısındaki bir evde 9 kişinin parçalanmış cesetleri bulundu.
Emniyetten yapılan açıklamaya göre, Zama şehrindeki evde derin dondurucuya saklanmış 9 kişiye ait ceset parçaları ortaya çıkarıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 27 yaşındaki katil zanlısına ulaştı. Gözaltına alınan zanlının kimliği Takahiro Shiraishi olarak açıklandı.
Ülke kamuoyunda tepkiye neden olan olayın, ismi açıklanmayan 23 yaşındaki kadının 21 Ekim’de kaybolmasının ardından ortaya çıktığı belirtildi. Sosyal medyadan intihar edeceği mesajını paylaşan kadının, son olarak katil zanlısı Shiraish ile Facebook üzerinden yazıştığı belirlendi. Soruşturmaları derinleştiren polis, Shiraish’in evinde yaptığı aramada kurbanların cesedine ulaştı.
Katil zanlısının, cesetleri evindeki soğutucuda sakladığını ve delilleri gizlemek için kurbanlarının uzuvlarını kestiğini itiraf etti. Bu arada, kurbanlardan 8'inin kadın, birinin erkek olduğu açıklandı. Zanlının öldürdüğü kişiler arasında 23 yaşındaki kadının da olduğu tahmin ediliyor.
JAPONYA'DA BİR EVDE 9 CESET BULUNDU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Holguin “5+1 toplantı temmuz veya ağustos ayında olabilir”
- Erhürman, Holguin görüşmesi tamamlandı: 14 Haziran'a kadar bir görüşme daha gerçekleşebilir
- TDT eğitim bakanları 9. toplantısı’nda işbirliği kararları: Türk Devletleri eğitim bilgi ağı kurulmasına destek
- Hava sıcaklığı iç kesimlerde 32-35 derece dolaylarında seyredecek
- CONIFA Avrupa şampiyonu Milli Takım kupayı Futbol Federasyonu'na teslim etti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.