Muhtarlıkların görevlerini layıkıyla yapmaları için gerekli olan binalara yönelik ihaleye 2018 sonunda çıkıldığını ifade eden Baybars, sözleşmede binaların 180 günde tamamlanmasının gerektiğine de işaret etti.
Muhtarların, demokrasi zincirinin ilk halkası ve vatandaşa hizmetin verildiği bir birim olduğunu belirten Baybars, muhtarların görevlerini daha iyi yapmalarına yönelik çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI 41 MUHTARLIK BİNASI İÇİN SÖZLEŞME İMZALADI...
İçişleri Bakanlığı, 41 muhtarlık binası yapılması için, Asin İnşaat ile sözleşme imzaladı. İmzalanan sözleşme gereği, 41 muhtarlık için 180 günde muhtarlık binaları tamamlanacak. İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, imza töreninde yaptığı konuşmada, muhtarlıkların sorun ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmenin İçişleri Bakanlığının görevleri arasında olduğunu belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Filiz Besim: Ruh sağlığı ihmal kaldırmaz, ihmal edilmeye de devam edemez
- Üstel: İlk kez sigortalı olarak istihdam edilecek KKTC vatandaşları için maaş desteğini 35 bin TL'ye çıkardık
- Doludan zarar gören narenciye üreticilerine 2,2 milyon TL tazminat ödendi
- Umut Öksüz: Sağlık sistemindeki tüm aksaklıklara rağmen yine görevini yapan eczacı oldu
- Bir-Sen: Hayat pahalılığı artış sistemi adil değil, değiştirilmeli
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.